Gastenboek

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat! Dat kan helemaal onder aan de pagina. Je kan hieronder lezen wat anderen geschreven hebben.


Reacties

Gastenboek — 30 reacties

 1. Lieve Hannie,

  23 maart 2020 werd onze dochter Yuna geboren en vol trots mochten wij haar de volgende ochtend aan jou showen. In deze bizarre tijd geen kraambezoek, maar raambezoek. Toch heb jij ons een onvergetelijke kraamweek gegeven.
  In 2018 was je onze kraamvrouw van onze zoon Roan en opnieuw wisten wij zonder twijfel dat jij ook nu weer bij ons moest komen. Wat een passie, wat een kennis maar ook zo veel liefde hebben wij opnieuw mogen ervaren. Je bent een mooi, bijzondere vrouw. Al mocht het niet in onze week, ik zou je een dikke knuffel willen geven.

  Wij willen je bedanken voor alles wat je voor ons als gezin heb betekend en zo ontzettend veel geluk wensen in jou mooie toekomst!!

  Voor ons blijf je altijd in ons hart en we zullen je nooit vergeten!❤️

  Liefs Joost, Marieke, Roan en Yuna.

 2. Lieve Hannie,

  In 2015 en 2017 heb jij ons bijgestaan tijdens de kraamperiode van onze twee kinderen. Wij (mijn man Berend en ik) hebben dit als een hele prettige periode ervaren. Ik was ontzettend blij met iemand zoals jij. Je hebt zoveel liefde voor je vak en dat straal je duidelijk uit. Daarnaast ben je voorzien van allerhande goede adviezen en tips. Ik had veel vragen (en ook zorgen) maar je wist overal antwoord op. Maar vooral wist je mij te kalmeren als het even moeilijk was. Maar ook voor mijn man Berend was je een hulp. Voor hem was ook alles nieuw en je wist vaders er altijd bij te halen en te vertellen hoe hij iets het beste kon aanpaken. Ik merkte dat ook hij veel van je geleerd heeft. Wij zijn je nog steeds heel erg dankbaar dat je er in die periode voor ons was.
  Nu wij het geluk hebben voor de derde keer een kindje te krijgen, hoefden wij dan ook niet na te denken wie we als kraamverzorgster zouden vragen.
  Mijn moeder was al op de hoogte van de zwangerschap, maar naast haar was jij de eerste die het wist. Gelukkig wilde je ons nog een keer begeleiden. Wat waren we blij.
  Wij zien in november dan ook erg uit naar de kraamtijd en de gezellige momenten die we hopelijk weer samen gaan hebben.
  Dank je wel Hannie.

  Veel liefs van Karin, Berend, Emma en Wyatt

 3. Lieve Hannie,

  Op advies van mijn zus, hebben wij je gevraagd ons te helpen bij de geboorte van ons eerste kind. Jij was twee keer bij mijn zus om te helpen bij de geboorte van een meisje en later nog een jongetje. Dus vanwege de enthousiaste verhalen, konden wij niet om je heen en we hebben er geen seconde spijt van gehad.

  In tegendeel, wij hebben heel veel van je geleerd. Je hebt liefde voor je vak, sterker nog, je beroep is je hobby. Elke dag kwam je voor ons helemaal uit Friesland rijden. Dat vonden wij geweldig. Iedere dag én op tijd én niet te vergeten, je hebt voor alles een oplossing!

  Je denkt mee en was onze steun en toeverlaat in onze kraamtijd. Ook later konden wij bij calamiteiten altijd telefonisch jouw advies vragen.

  Wij hebben je in ons hart gesloten.

  Met warme groet,

  Rik, Bianca en Romy uit Oostzaan

 4. Beste Hannie,

  Wij hebben genoten van de kraamweek. Je hebt ons ontzettend veel geleerd over borstvoeding, daar hebben we nu veel plezier van!
  Je was flexibel, betrokken en je had oog voor ons hele gezin.
  Met Joas gaat het heel goed, hij is nog steeds een lieve tevreden baby. Bedankt voor de fijne tijd!

  Hartelijke groet,

  Sem, Hinke, Noël en Joas

 5. Lieve Hannie,

  Wat ben je een lieverd!! en wat missen wij jou in huis!! Eerst een bakkie koffie en even relaxt evalueren over hoe het ons de avond vergaan was. De energie die je mee bracht in die dagen waren heerlijk. Lachen, huilen of lekker eventjes je ei kwijt, alles kan bij jou! Je ervaring en je professionaliteit hebben ons zelfvertrouwen gegeven en na 8 dagen intensief werken waren wij klaar om het alleen te doen. Met jou als kraamverzorgende is alles spic en span in huis, en geef je net dat kleine beetje extra wat onze tijd tot geweldige tijd heeft gemaakt.

  Wij wensen je zo ontzettend veel goeds en liefde zoals je dat ons ook gaf in de mooiste tijd van ons leven. Hele dikke kus en knuffel van mij maar ook van Joost en Roan.

  Liefs Marieke!

 6. Lieve Hannie,

  Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek die je ons hebt bezorgd. Je hebt ons enorm op weg geholpen met de zorg voor Sieb maar ook met de borstvoeding. We hebben aan alles gemerkt dat je een onwijs ervaren kraamverzorgster bent en met veel plezier je werk doet. Op veel vlakken heb je praktische en nuttige tips. Daarbij ging je lekker je gang in huis, alles liep op rolletjes.
  De afstand van Friesland naar ons in Alkmaar was voor jou geen probleem en wij hebben daar ook niks van gemerkt, je was er elke keer op tijd.

  We hopen dat je nog vele kraamvrouwen een mooie kraamweek kan bezorgen en wellicht tot bij de volgende! 😉

  Lieve groeten,

  Angelo, Anna en Sieb

 7. Als je op zoek bent naar een goeie kraamverzorgster, ben je bij Hannie zeker aan het goede adres. Ze stond ons bij in het ziekenhuis, waar ze o.a. direct de borstvoeding op gang heeft laten komen. Ze ving ons vervolgens thuis op. Wij als leken wisten niet zo goed wat we moesten doen, maar Hannie stroopte haar mouwen op en ging direct aan de slag. Wat was dat fijn!
  Ze is ontzettend lief geweest voor onze zoon Julian. Ze heeft moeders goed in de watten gelegd en goed ondersteund met borstvoeding geven. De visite werd goed opgevangen met een plakje cake. En het huishouden draaide lekker door.
  Hannie stond altijd voor ons klaar en heeft ons echt de goeie weg op geholpen. Ze was dag en nacht bereikbaar en had overal advies voor.
  Dank je wel daarvoor!

  Lieve groet,
  Jeroen, Marlon en Julian

 8. Lieve Hannie,

  Toen we met Jessy uit het ziekenhuis kwamen, stond jij al op ons te wachten en had al de nodige voorbereidingen gedaan. Wat uiteraard erg fijn was.
  We hebben een fijne kraamtijd gehad. Je hoeft tegen jou niks te zeggen en gaat lekker je gang in huis. Je bent heel lief voor Jessy en je weet waar je over praat.
  Ondanks dat dit onze tweede kindje is heb ik toch weer een hoop van jou geleerd.
  Je merkt echt dat je dit werk met liefde en passie doet. Mooi om te zien!
  Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! En hopelijk treffen we elkaar nog eens.
  Veel liefs, Judith,Donny, Jaimy en Jessy

 9. Hannie is voor ons de super baakster. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. In de week dat zij onze baakster was, hebben wij heel veel van der geleerd. Hannie heeft jaren ervaring en dat was en is duidelijk te merken aan hoe ze on alles heeft uitgelegd en voorgedaan. Helaas kwam de borstvoeding niet goed op gang (vroeger borstverkleining gehad). Maar dat lag absoluut niet aan Hannie.

  De begeleiding die ze daarbij heeft gegeven was geweldig. We konden echt merken dat ze hierin gespecialiseerd is. We wisten niet dat er zoveel tips en tricks waren voor borstvoeding, ze is een echte aanraadster!

  Hannie bedankt voor al je hulp, aanwezigheid, inzet geduld en goede zorg. Mochten we ooit weer zwanger zijn ben je de eerste die we bellen

  Groetjes,
  Arnout, Sonja, Jo-Ann en MacKenzie

 10. We hebben een fantastische kraamtijd gehad dankzij Hannie. Er is veel aandacht en zorg gegaan naar onder andere onze kleine Milo en de borstvoeding. Hannie is zeer betrokken en heeft met veel passie haar werk bij ons gedaan. De ruime ervaring was terug te zien in de erkenning en nuttige adviezen. Ook het huishouden werd zorgvuldig bijgehouden. Hannie, nogmaals dank voor alle goede zorgen, groet Marc, Josine en Milo

 11. Leave mem,

  Ook deze tweede keer weer bedankt voor de goede verzorging, de deskundig voorlichting, instructies en adviezen, de uitstekende begeleiding bij de borstvoeding (wat een geweldige ervaring dat het meteen goed ging) het bereiden van de maaltijden en fruithapjes, de persoonlijke aandacht voor Ilse Johanna en al hetgeen ik nu niet opgenoemd heb. De passie voor het vak is duidelijk te voelen.

  De kraamweek is dan wel voorbij gevlogen, maar doordat alles zo fijn verlopen is hebben we samen met Ilse Johanna optimaal kunnen genieten van ons mannetje Yme Benne. Het voelde weer zo vertrouwd en kijken er met een goed gevoel op terug. We konden ook nu weer met vertrouwen de zorg voor Yme Benne op ons nemen en vanzelfsprekend hopen we dat mem, nu weer als beppe, hier nog lang van mee kan genieten!!

  Heel veel liefs en een dikke tut van
  Joeke, Janneke, Ilse & Yme.

 12. Hoi Hannie,

  Robin had wat opstartprobleempjes, maar gelukkig was jij er om ons te helpen en de problemen op tijd te signaleren. Daardoor hebben we hem kunnen helpen en kunnen we nu, 4 weken later, echt van hem genieten!

  Ik heb het eerder gelezen, maar die fruithapjes mis ik ook nog wel. Ik maak ze voor mezelf ook klaar, maar het is zeker niet het zelfde 🙂

  Hartstikke bedankt voor je hulp en je goede zorgen, waardoor we je de laatste dag met een gerust hart en vol vertrouwen hebben kunnen uitzwaaien en mocht ons ooit nog een kindje zijn gegund, dan zullen we zeker aan je denken!

  Hartelijke groeten,
  Johan, Carlien en Robin!

 13. Een hele leuke kraamweek gehad, die veelste snel gegeaan is, hannie heeft mij erg goed geholpen met de borstvoeding! Heel erg bedankt voor de leuke kraamweek hannie!
  Groetjes
  patricia, luitzen, rafael en Noalynn

 14. Omdat Hannie ons de eerste keer zo goed heeft bijgestaan, hadden we deze keer specifiek voor Hannie’s zorg gekozen. Wat fijn dat het ook lukte. Als Hannie iets toezegt dan gaat ze er ook voor de volle 100% voor, en zelfs wel tot 200%! Nogmaals bedankt voor de fijne tijd, de goede zorgen en de betrokkenheid. Gods zegen!
  Wilco, Geartsje, Esther en Daniël van der Meij

 15. Dag Hannie,

  Inmiddels is zoonlief alweer 1,5. Tijd vliegt. Maar ik denk af en toe nog even terug naar het moment waarop hij net geboren was, de eerste dag een andere kraamverzorgster (was ook prima) en de volgende dag Hannie. Machtig! Wat een geweldige vrouw. Aan een half woord heb je genoeg en bent de situaties 10 stappen voor. Nog voor dat je je als moeder onzeker kan voelen heb jij ze al gerust gesteld en voel je gewoon dat je gezin in goede handen is. Je werk is bijna routine-matig, je weet gewoon wat je moet doen, maar de passie en liefde die je er in legt maakt het zó speciaal en zó vertrouwd. Ik zou iedereen aanraden om voor Hannie te kiezen in deze periode van je leven, dan weet je namelijk zeker dat je goed zit.

  Heel veel succes met je bedrijfje.

  Groetjes Fam. Soepboer ut Damwald-city

 16. Hallo Hannie,

  Ik heb al even een review achter gelaten op de site allebedrijvenin.nl
  Het gaat hier heel goed. Roos heeft van zaterdag op zondag heel goed geslapen en wij dus ook. Overdag is ze heel helder en genieten we volop! Je hebt ons de eerste week ontzettend goed geholpen met jouw ervaring en tips. En wat was het genieten om elke dag een fruithapje te krijgen. Ik probeer dat nu ook nog steeds elke dag netjes te doen, hihi, maar het schiet er wel wat bij in.

  Bedankt en we houden je op de hoogte!

  groetjes Hilma

 17. Lieve Hannie,
  Wat een mooie en duidelijke site is het geworden. En wat past dit precies goed bij je.
  Wij denken nog vaak terug aan onze kraamtijd. Hoewel Esther inmiddels al meer dan een jaar is. Ondanks de tegenslagen in het begin kunnen we toch terug kijken op een goede kraamtijd en de hulp en tips van Hannie hebben daar zeker aan bijgedragen. Mede hierdoor heb ik toch nog een paar maanden borstvoeding kunnen geven. Ik denk niet dat dit goed geslaagd was zonder Hannie’s hulp en doorzettingsvermogen.
  Succes Hannie met alles, Gods zegen van harte toegewenst!
  Groeten uit Dokkum

 18. Hallo Hannie,

  Ontzettend bedankt voor de leerzame, gezellige en zorgzame kraamweek. We hebben veel van je geleerd en ik ben vast niet de enige die met zeemlerenlappen en groene kool door het winkelcentrum liep. Alles liep thuis op rolletjes. We kijken terug op een hele fijne kraamweek.

  Veel succes met je eigen bedrijfje! Ik hoop dat nog heel veel ouders mogen genieten van je goede zorgen.

  Groetjes uit Damwoude

 19. Hoi Hannie

  Wat een mooie site heb je gemaakt. Goed zeg dat je voor jezelf bent begonnen.
  Het is voor een moeder altijd heerlijk als in zo’n tijd alles voor je wordt geregeld en je je echt nergens zorgen over hoeft te maken.
  Jij weet waar je het over hebt, je bent zeer betrokken en je pakt goed door. Ik heb daardoor heel goed kunnen uitrusten en kunnen genieten van Kristel.Niets was je te veel.
  Succes met je werk en ik weet zeker dat je nog heel gezinnen met zoveel passie en liefde en kennis zal helpen.
  Groetjes en liefs van Murkje, Wout, Menno en Kristel

 20. Hey Hannie,

  Nogmaals erg bedankt voor de goede zorgen in onze kraamweek!.
  Je merkt gelijk aan je dat je heel erg van je werk houdt en alles met liefde doet!
  Ik heb een goede kraamweek gehad mede door jou!
  Succes met alles en ik hoop dat je nog veel gezinnen mag helpen in deze bijzondere tijd!

  Groetjes Sheila, Willem, Damian en Jayden

 21. Het is alweer een tijdje geleden maar Hannie vergeet je niet zomaar! Ze is een harde werker met een enorme passie voor haar vak. Ze heeft engelen geduld met de opstart van de borstvoeding. En zo heeft ze altijd wel weer een tip voor iets, van vroeger, wat nog steeds werkt. Ze is lief met de kinderen en zorgzaam voor de ouders en voor jou als nieuw bakken moeder in het speciaal. Top Hannie.

 22. lieve hannie,

  Je bent bij ons geweest voor een week. een bijzondere week met de geboorte van ons klein meisje. Je bent nu 2 dagen weg en missen de gezelligheid nu al.Hannie heeft mede ervoor gezorgd dat de kraamweek bijzonder goed verlopen is. Moeder en dochter hebben een perfecte start kunnen maken. We zijn nu op het punt dat we het zonder jou moeten doen, Maar door jou kundige adviezen en begeleiding kunnen wij het aan!Verder vond ik het erg prettig om je bij ons in huis te hebben, ik kon gewoon mezelf zijn. dat is ook erg belangrijk!

  We willen je bij deze nog een keer heel erg bedanken voor deze week die je vol liefde en passie hebt gedaan.
  ik zou bij deze daarom hannie ook voor andere gezinnen aanraden!

  liefs Sippie , Anthony & Marisse

 23. Hallo Hannie,

  Toen wij met ons kleine meisje Mathilde thuis kwamen stond je ons al op te wachten. We hebben een goede tijd gehad met jou als kraamhulp. Wilco vond het prachtig om jouw te helpen en om even te toeteren in je auto als je weer naar huis ging. Dankzij jou hebben we de nodige extra kraamuren toegewezen gekregen, super!

  Je website ziet er keurig uit en hopelijk mag je nog veel moeders helpen met hun kleintje!! Dan zijn ze in goede handen!

  Hartelijke groeten,
  Arend en Danielle Mulder, Wilco en Mathilde

 24. Hoi Hannie,

  Wat is het een mooie site geworden! Bij de komst van Senne hebben we een hele goede kraamverzorgster aan jou gehad. Ik denk wel eens dat ik de kraamtijd anders niet zo goed zou zijn doorgekomen!! We zijn inmiddels al een paar maandjes verder en alles gaat heel goed, ook de borstvoeding, mede dankzij jou!
  Ik wil je heel erg bedanken voor je goede zorgen en alle extra dingen die je in de kraamperiode hebt gedaan.

  Veel liefs,
  Inez, Bart, Senne en Amélie

 25. Een heldere en mooie website!
  De website is dus zoals jij bent Hannie:
  Attent, aardig en duidelijk.
  Jij verdient een keurige website en
  pasgeborenen verdienen jou!
  Succes.
  Cor

 26. Wie een kraamverzorgster zoekt..

  Ik kan jullie Hanny zeker aanraden!!

  Ze pakt alles met beide handen aan.
  Ze werkt met veel liefde en passie.
  Is een gezellige vrouw om bij je thuis te hebben, en ze zorgt dat jij en je gezin niks te kort komen..

  Hanny bedankt voor de fijne kraamtijd!

  Groetjes Van David Ryan en Tineke

  Bedankt voor je goede zorgen..

 27. In 2008 kregen wij ons 1e kindje.
  Net thuis met het bericht dat het heel druk was en dat de kraamhulp onderweg was maar dat het wel even kon duren…
  Naderhand begrepen we waarom het ‘even’duurde.
  Hannie kwam helemaal uit Noord-Friesland helemaal naar Utrecht.
  Iedere ochtend met evenveel enthousiasme, doortastendheid, liefde en gezelligheid.
  Hannie, we denken nog vaak terug aan jou!
  Inmiddels zijn na Mees ook Jules en, 26 april, Floor geboren.
  Ook de andere 2 kraamhulpen waren fijn maar jij was de allerliefste!
  Dikke zoenen van ons: Joris, Jasna, Mees, Jules, Floor en een lieve kroel van Gijs & Guus

 28. Hallo Hannie,

  het is wel weer even wennen dat je niet meer bij ons komt. Ik wil je langs deze weg nog even heel erg bedanken voor al jouw hulp. Met Bjørn gaat het nog steeds hartstikke goed! Hij is heel erg tevreden en de nachten zijn ook prima te doen.
  Lana heeft het soms nog wel eens over jou. Ze noemt dan ook echt jouw naam. Het schoonmaken zit er bij haar nog steeds in… (niet veranderen dacht ik zo…).
  De oorlogstaart is nu ook op, hij was heerlijk. En de cake die was volgens mij ook behoorlijk snel op.
  Rein en ik waren erg tevreden over de zorg die je bij ons hebt geleverd. Je hebt zeker niet stil gezeten en hoe je met Lana bent omgegaan vonden wij ook fantastisch. Lana vond het volgens mij ook erg gezellig. Het is ook altijd maar weer afwachten hoe dat gaat.
  Al met al kijken wij heel positief terug op de kraamperiode. Je hebt ons ook veel tips en trucs geleerd en wij konden erg merken dat je met ‘passie’ je werk doet en dat, als het moet, je desnoods wat langer blijft.
  Ik laat via de mail nog wel even weten hoe het verder met ons gaat en ik zal ook zo snel mogelijk de foto’s opsturen.
  Heel veel plezier en succes nog in je werk en misschien komen we elkaar nog wel eens tegen.

  Lieve groeten van Rein, Dewi, Lana & Bjørn

  ps:De site ziet er trouwens mooi uit!

 29. Leafe mem,

  Wat een prachtige website. Daar kan mem trots op zijn! Alles is duidelijk en overzichtelijk, maar wel met een persoonlijke touch. We vinden het ook een hele eer dat onze Ilse Johanna op de site mag staan.
  Maar bovenal gaat het om de inhoud, de tekst die zo herkenbaar en eerlijk is. Precies zoals mem is! We hebben mem tijdens de kraamperiode als kraamverzorgster mogen ervaren en dit vonden we erg speciaal en vertrouwd. We denken hier ook met een goed en warm gevoel aan terug. De deskundigheid, passie voor het vak en werklust hebben we voor de volle 100% ervaren. Na de kraamperiode konden we ook zeggen dat we voldoende handvaten hebben meegekregen om voor Ilse te zorgen.
  We hopen dat mem nog heel veel plezier in mem haar werk mag beleven en dat deze website daar een (extra) steentje aan bij draagt! Dikke tut van Joeke, Janneke en Ilse Johanna.

  GA ZO DOOR… We zijn trots op mem.

 30. “De Vorstelijke Wieg”

  Je hoort zoveel verhalen van moeders die een kraamverzorgster hebben gehad die niet zo goed zijn bevallen…. Bij Hannie is het anders. Hannie doet net even ietsjes meer! In de slogan staat het al; “de authentieke baakster in een modern jasje en net ietsjes meer!”. Dit klopt helemaal.
  Als je Hannie als kraamverzorgster hebt dan weet je zeker dat het goedkomt.

  Hannie straalt rust uit, ze legt alles heel goed uit en is vooral een doorzetter.

  Ik heb 2 fantastische kraamtijden gehad en denk daar nog vaak aan terug!

  Als reactie op je nieuwe site: mooi en precies zoals je bent!

  X Marjan en natuurlijk ook van Remie, Rohit en Rani!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *

I'm not a spammer This plugin created by memory cards