Over mij

hannie-wiegersmaIk ben Hannie Wiegersma, en ben in 2006 als ZZP-er in de kraamzorg begonnen. Ik heb de 3 jarige opleiding gedaan, en heb inmiddels al heel wat werkervaring opgedaan.

In mijn dagelijks leven ben ik gehuwd en moeder van 4 kinderen. Deze zijn inmiddels volwassen, dus kan ik zo de deur achter mij sluiten op weg naar “een nieuw begin”.

En zoals ik al eerder benoemde werkzaam als zelfstandig kraamverzorgster. Een taak die ik met veel passie en enthousiasme uitvoer. Ik doe mijn werk met mijn hoofd, hart en handen.

Verder houd ik me bezig met alle aspecten die de kraamzorg inhouden. Ik volg regelmatig bijscholingen dit houdt mij up to date. Om op deze manier de kwaliteit van zorg op een hoger niveau te brengen, dat is mijn doel hierbij. Ik ben dan ook o.a. in het bezit van een:

  • Borstvoedingcertificaat
  • Kinder EHBO certificaat
  • Vroegsignalering certificaat
  • Assisteren bij acute verloskunde certificaat

dit zijn enige bijscholingen die ik jaarlijks volg, en nog vele meer.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nr 01140959. En ben lid van de NVBK. Ook ben ik geregistreerd bij Solo Partners en bij Zichtbare Zorg. Mijn AGB-code is 33-006040.

De door mij geleverde zorg zit in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Het maakt niet uit welke zorgverzekeraar u heeft.
Wel moet er een wettelijke eigen bijdrage betaald worden. De tarieven voor 2018 zijn €4,30 per kraamzorg uur, dit wordt door de overheid vastgesteld. Als je aanvullend verzekerd bent voor kraamzorg dan krijg je een gedeelte of het hele bedrag terug. Lees de zorgpolis van u zorgverzekeraar even door of bel uw zorgverzekeraar, zodat u weet wat hun regels zijn. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Video

In onderstaande video van Vrouw & Zorg opleidingen ben ik ook te zien.